Objednajte do 12:00 a tovar "skladom" vám doručíme už zajtra. Doprava zdarma pri nákupe od 100 EUR.

OSRAM RACER

Pri jazde po cestných komunikáciach na aute alebo bicykli je bezpečnosť na prvom mietse. Pre motocykle to platí dvojnásobne. Každý motorkár dbá na to aby jeho motocykel bol v 100% stave a predišiel tak technickým poruchám počas jazdy, čo by mohlo viesť k úrazu. Preto je nutné aby všetky dôležité prvky motocyklu boli plne funkčné. Jedným z týchto prvkov je aj osvetlenie (žiarovky), hlavne pri jazde za zníženej viditlnosti alebo v tme. 

V produktovej rade spoločnosti OSRAM nájdete okrem iného aj žiarovky RACER špeciálne vyvinuté a určené pre motocykle. V tomto článku si ich v krátkosti predstavíme. Kompletné portfólio motožiaroviek nájdete tu: https://www.autovip.sk/moto-ziarovky/

 

OSRAM NIGHT RACER

osram-h4-night-racer-50

Rada motožiaroviek s podobnými vlastnosťami ako v prípade modelov OSRAM NIGHT BREAKER. Majú predĺžený sveteľný lúč, väčšiu svietivosť ako štandardné žiarovky a sú odolné proti vibráciam. Ako už z názvu vyplýva sú určené hlavne pre večerné a nočne jazdy. Sú dostupné vo verzií NIGHT RACER 110 a NIGHT RACER 50.

 

OSRAM X-RACER

osram-h4-moto-x-racer

Ďaľšie z rady žiaroviek určené pre motocykle s vysokým jasom a studeným svetlom (až do 4200K) pripomínajúcim xenónové výbojky. Samozrejmosťou je odolnosť voči vibráciam.

 

OSRAM ORIGINAL

osram-hs1-original-line


Sú štandardné žiarovky dodávané do prvovýroby. Sú výnimočné dlhou životnosťou a taktiež sú odolné proti vibráciam.